Collar

Collar WAUDOG Waterproof Gezdirme Tasması W 25 mm, L 122 cm Mavi(27232)

Paylaş:
Ürüne Özel Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Resimler
  • Maksimum kontrol ve rahatlık sağlamak için su geçirmez köpek tasmaları oluşturuldu.
    Cool su geçirmez köpek tasmaları, suyu ve kiri iten yenilikçi COLLARTEX malzemeden yapılmıştır. Malzeme leke tutmaz, akan su altında kolayca yıkanabilir ve köpek kokularını emmez. Yenilikçi COLLARTEX malzemesi ağır yüklere dayanabilir, dış etkenlere karşı dayanıklı değildir. Dış lastikli tabaka sayesinde elde mükemmel tutuş sağlar ve yağmurda bile kaymaz. Elastik ve kompakt, tasma kolayca sarılır. Koleksiyon, her zevke uygun çeşitli renk ve boyutlarda sunulmaktadır.
    Su geçirmez köpek tasması, suya ve kire dayanıklı yenilikçi COLLARTEX malzemeden yapılmıştır. Malzemenin kendisi kolayca kirlenmez, tasmayı sadece akan suyun altında yıkayın. Sen ve patili arkadaşın ürünün kalitesi hakkında endişelenmeden su birikintilerinden rahatlıkla atlayabilirsin. Su geçirmez tasma gerçek bir mutluluktur çünkü köpek aksesuarlarını temizlemek için harcadığınız zamandan tasarruf etmenizi sağlar.
    En iyi su geçirmez köpek tasmaları dış etkenlere karşı dayanıklı değildir, renkleri güneşte solmaz. Eşsiz teknolojileri sayesinde COLLARTEX malzemesi sıcakta aşırı ısınmaz ve soğukta donmaz. Tasma, köpeğinizin tüm aktivite testlerine karşı dayanıklıdır. Su geçirmez tasma, sokakta sürüklendikten sonra bile düzenli kalır.
    Köpeğinizle yürümek için en iyi su geçirmez köpek tasmaları
    Yenilikçi COLLARTEX malzemesi hipoalerjeniktir. En iyi su geçirmez köpek tasmaları kullanımda mükemmeldir: dokunulduğunda hoşturlar, sürtünmezler, kaymazlar ve elde tutmak iyidirler. Yumuşak, hacimli malzeme sıçramaları telafi eder ve eli incitmez. Dış lastikli tabaka sayesinde, tasma ıslak ellerde bile kaymaz.
    Parlak aksesuarlar yardımıyla şık görünümleri kombinleyebilirsiniz. Parlak ve doygun renkler, yoldan geçenlerin dikkatini çekecek ve evcil hayvanınızın eğlenceli ruh halini vurgulayacaktır.
    Kolay kirlenmez (lekelenmez), suya ve kire karşı dayanıklı
    Akan su altında yıkanması kolaydır
    Eşsiz ve dayanıklı COLLARTEX malzemesi
    Dokunuşu hoş, elde kaymaz
    Ağır yüklere dayanır
    Sıcak sıcaklıkta aşırı ısınmaz ve soğukta donmaz
    Kompakt, kolay sarılabilir
    Ek olarak, en iyi su geçirmez köpek tasmalarımız için ömür boyu garanti veriyoruz. Ürünlerimizin kalitesi konusunda tutkuluyuz, bu nedenle memnun kalacağınızdan eminiz.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.