Collar

Collar WauDog Halka Şeklinde Köpek Gezdirme Tasması 40 Kg 2,9 Mt (81277) Pembe

Barkod: 4823089328515
Paylaş:
Ürüne Özel Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Yorumlar (0)
  • Resimler
  • NEDEN HALKA ŞEKLİNDE GERİ ÇEKİLİ KÖPEK TASMASI

    SON DERECE HAFİF SON DERECE HAFİF— Sadece 212 gram ağırlığında! Geri çekilebilir tasmamız hafiftir ve kolayca taşınabilir, onu her yere taşıyabilirsiniz.

    ELLER SERBEST SEÇENEĞİEller serbest seçeneği — Ellerinizi serbest bırakmak için bileğinize asabilirsiniz. Tüylü dostunuzla yapacağınız uzun yürüyüşler için mükemmel bir çözüm!

    ULTRA RAHAT TUTUŞUltra rahat tutuş — Elde tutması rahattır. Uzun yürüyüşler için mükemmel bir karar. 

    PASTEL RENKLERPastel renkler — Koleksiyon dört renk içerir: açık yeşil, açık mavi, açık pembe ve beyaz. Halka şeklindeki tasmamız, her görünüme harika bir katkı sağlayacaktır.

    REFLEKTİF ŞERİTyansıtıcı şerit — Yansıtıcı bandımız karanlıkta parlar ve iyi bir görüş sağlar. Hem sizin hem de köpeğinizin gece saatlerinde bile görünür olduğundan emin olun.

    GÜVENİLİR DURDURMA DÜĞMESİGüvenilir durdurma düğmesi — Bir kez bastığınızda, köpeğiniz ileri doğru hücum etse bile tasma güvenli bir şekilde bloke olur.

    Tasmanın güvenilirliği hakkında şüpheleriniz mi var?

    Otomatik tasmamız, aktif ve enerjik köpekler de dahil olmak üzere birçok cins ve boyuttaki köpek için test edilmiştir. Güvenlik, güvenilirlik ve inanılmaz bir kullanım kolaylığı ve konforunu birleştirmek için tasarlanmıştır.

    Tasmanın uzunluğunun yeterli olmadığına dair şüpheleriniz mi var?

    Uzunluk, tek bir tasmada güvenlik, güvenilirlik ve eller serbest işlevini sağlamak için optimum olarak test edilmiştir. Daha uzun bir tasma, elleriniz meşgulken ve yeterince hızlı tepki veremediğinizde en beklenmedik anda dolanabilir.

    Neden kordon değil de şerit?

    Köpeğinizle yürürken günlük işlerinizi yapmanıza olanak sağlayan eller serbest seçeneği sayesinde, ellerinizi yaralamamak ve köpeğinizin ipini yakmamak için ip yerine şerit kullanılır. Güvenliğiniz bizim önceliğimizdir!

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.